scroll to top

Verbind de gebruikers

Universiteit Utrecht Masterplan

Voor de UU heeft Hollandse Nieuwe een inpassingstudie en haalbaarheids studie gemaakt voor het samenvoegen van MCW + CWC + Parnassos op één locatie, de Kruisstraat in Utrecht. In deze studie worden een aantal vragen opgelost. De toekomstige gebruikers moet op een aantrekkelijke en efficiënte wijze gehuisvest worden op basis van een activiteit gericht werkplek concept.

Oplevering 2016
Netto m² 4.000 m²
Opdrachtgever Universiteit Utrecht
Locatie Utrecht
Universiteit Utrecht Masterplan - Hollandse Nieuwe Interieur 04
Universiteit Utrecht Masterplan - Hollandse Nieuwe Interieur 03

Het onderwijs en de activiteiten van de verschillende gebruikers moeten elkaar op een logische wijze elkaar versterken en de keuze voor het gebouw en elkaar ondersteunen. De voorgestelde ingrepen moeten het gebouw geschikt maken voor mogelijke andere gebruikers, gebruikers scenario’s waardoor de Kruisstraat haar positie in de vastgoedportefeuille van de UU verankerd. Deze studie zal als onderlegger dienen voor de toekomstige aanbesteding.

Universiteit Utrecht Masterplan - Hollandse Nieuwe Interieur 03