scroll to top

Nieuws

DGBC lid

Hollandse Nieuwe is lid van de Dutch Green Building Council.

‘Er zitten 3 belangrijke thema‚Äôs verweven door onze projecten: gezondheid, circulariteit en duurzaamheid. De mens staat centraal in de beleving van de ruimte, maar een daadwerkelijk positieve bijdrage leveren aan de gebruiker is iets waar we steeds meer over leren. We willen ervoor zorgen dat er op technische en holistische wijze de gezondheid van de gebruiker verbeterd, naast het maken van een goed functioneel ontwerp.’

Lees hier wat onze motivatie is om een actief lid te zijn.

 

WELL AP bij Hollandse Nieuwe

90% van onze tijd brengen binnen door. Well Building Standard is de certificeringsmethodiek waarin met een holistische aanpak de mens en gezondheid in de gebouwde omgeving centraal staat. Architect Laura van de Pol is geslaagd en is nu officieel Well Accredited Professional bij Hollandse Nieuwe. Waardevolle kennis over duurzaamheid die we toepassen bij onze opdrachtgevers.

https://wellonline.wellcertified.com/users/laura-van-de-pol-0

Hoofdkantoor DELA opgeleverd

Na een gefaseerde verbouwing van anderhalf jaar is DELA door de burgemeester van Eindhoven dhr. Jorritsma en CEO Edzo Doeve geopend. De werkomgeving is weer future proof en ondersteunt optimaal de scrum en agile werkprocessen van DELA. Het restaurant Lieve op de begane grond is publiek toegankelijk. Starbucks schenkt hier de koffie.

Ga naar project

PANL

Cowerk heeft PANL in haar collectie opgenomen. Dit is een slim mobiel systeem dat antwoorden geeft op het ondersteunen van scrum en agile werkprocessen. DELA is launching customer voor deze innovatie.

http://www.cowerk.nl/product/panl/