hn02


NIEUWS

Nationale Nederlanden opgeleverd

Nationale Nederlanden opgeleverd

Het nieuwe interieur van Nationale Nederlanden in Rotterdam is recentelijk opgeleverd. Klik voor meer foto's.

Lees meer >

Rijnstate IC & OK

Rijnstate IC & OK

Rijnstate is een topklinisch ziekenhuis. De OK en de IC worden in de komende jaren ingrijpend gerenoveerd. Stressreductie, het centraal stellen van de gebruiker, healing environment, efficiëntie in gebruik en onderhoud en schoonheid zijn belangrijke peilers voor de gemaakte ontwerpen.
Landelijke Huisartsen Vereniging

Landelijke Huisartsen Vereniging

De LHV transformeert haar werkproces van een traditioneel werkplek concept naar het nieuwe werken. Kennisdeling, communicatie, eigen identiteit, gezonde werkomgeving zijn belangrijke dragers van het ontwerp.
Minglemush

Minglemush

MingleMush een vernieuwend food concept in Den Haag is geopend. In nauwe samenwerking met de initiatiefnemers, de ondernemers en de bouwer (www.culi-nova.nl) hebben we bij gedragen aan een succesvolle start.
WELL Standard

WELL Standard

Well Standaard is de duurzaamheids certificerings methodiek die de mens centraal stelt. Dit zit dicht op de huid van onze eign missie. Hollandse Nieuwe heeft Well standard Accredited Advisors in opleiding. Hiermee kunnen we onze opdrachtgevers begeleiden in de Well certificering van onze ontwerpen.
Fort Kudelstaart

Fort Kudelstaart

Hollandse Nieuwe is onderdeel van team dat de aanbesteding heeft gewonnen voor de renovatie en revitalisatie van het fort. Na transformatie wordt het Fort een high-end hotel, restaurant en congres faciliteit.
Stadskantoor Alkmaar

Stadskantoor Alkmaar

Voor de gemeente Alkmaar hebben we een studie gemaakt naar de transformatie van het stadskantoor naar een healthy office met een flex ratio van 0,35. Deze uitgangspunten hebben geleid tot een interieur waar flexibiliteit, gezondheid, productiviteit en eigen identiteit centraal staan.
Uber

Uber

Uber heeft voor haar Europese Hoofdkantoor gekozen voor The Cloud. In deze studie zijn bezettingsgraad, identiteit, werkprocessen, groei en flexibiliteit geanalyseerd en vertaald in een duurzaam ontwerp waar de verbinding met de stad Amsterdam wordt gemaakt.
Corporate Places

Corporate Places

Corporate Places biedt aanland- flex- desk- office- vergaderunits en parkeermanagement aan in een corporate omgeving waar o.a. creme leden gebruik van kunnen maken . Met onze kennis over hoe mensen gebouwen gebruiken ontwerpen wij het interieur en bouwkundige ingrepen om de verhuurbaarheid van het vastgoed te revitaliseren.
Dela Vastgoed

Dela Vastgoed

Transformatie naar een open aantrekkelijke “activity based” werkomgeving voor medewerkers en gasten is de doelstelling van dit project. Eigen identiteit van DELA vastgoed, duurzaamheid en verbondenheid met DELA moeten in balans zijn.
Chubb

Chubb

De effectiviteit van het ruimtegebruik liet te wensen over. Onze oplossing heeft geleid tot een halververing van het gehuurde oppervlak. Naast kosten reductie is de aantrekkelijkheid van de werkplek sterk verbeterd. Van identiteitloos is het veranderd in een inspirerende werkplek die aansluit bij kernwaarden van Chubb.
Byzantium

Byzantium

State Street Global Advisors is eigenaar van het gebouw Byzantium een gebouw aan de kop van het Vondelpark. Deze A1 locatie met dito huurders en verhuurambitie had een passende ontvangst en entree nodig. In nauwe samenwerking met Savills hebben wij deze naar een hoog niveau getild. Test fits en heldere scenario’s voor de te verhuren verdiepingen ondersteunen de nieuwe propositie.
Kamer van Koophandel

Kamer van Koophandel

De rol van de Kamer van Koophandel is aan het veranderen. Naast haar wettelijke taken transformeert zijn naar een pro-actieve kennispartner voor het MKB bedrijf. Het ondernemersplein die wij voor de KvK hebben ontwikkeld ondersteund op innovatieve wijze de primaire taak van de KvK en faciliteert ontmoetingen en kennisdeling met het Rotterdamse bedrijfsleven.
DELA

DELA

Hollandse Nieuwe werkt aan het nieuwe interieur en exterieur van het kantoor van DELA. Afgelopen twee jaar heeft ons bureau zich gespecialiseerd in werkomgevingen die scrum en agile werkprocessen ondersteund. DELA is hier een goed voorbeeld van.
Commvault Frankfurt

Commvault Frankfurt

Na een goed ontvangen project in Utrecht gaat na de zomer het nieuwe kantoor van Commvault in Frankfurt geopend worden.
Universiteit Utrecht

Universiteit Utrecht

Hollandse Nieuwe is gevraagd om een inpassing studie te doen voor één van haar gebouwen in de binnenstad van Utrecht.
TNO Den Haag

TNO Den Haag

Nadat de 7de tot en met de 10de is gerealiseerd wordt nu het ontwerp voor de 6de verdieping gemaakt.
Greenpeace International

Greenpeace International

Hergebruik, circulariteit, duurzaamheid, gezondheid staat centraal in alle projecten van ons bureau. In de projecten voor Greenpeace International, NL en Frankrijk is dit zichtbaar en uitgesproken
Gemeente Schagen

Gemeente Schagen

De gemeente Schagen transformeert haar werkproces van traditioneel naar een activiteit gericht werkplek concept. Hollandse Nieuwe ontwikkeld de werkomgeving die dit ondersteund.
NN

NN

Bij IT gedreven ondernemingen zoals; banken en verzekeraars worden agile en scrum werkprocessen in een hoog tempo geïntroduceerd. Zo ook bij NN. Hollandse Nieuwe ontwikkeld bij NN een werkomgeving die ondersteund.
Obvion

Obvion

Hollandse Nieuwe is aan de slag in het zuiden van het land voor Obvion Hypotheken. In hun huidige pand is behoefte aan een eigentijdse werkomgeving dat geschikt is voor samenwerken, interactie en werken met Agile teams. De identiteit van obvion vormt het uitgangspunt bij het ontwerpen van het nieuwe kantoor.
Greenpeace France

Greenpeace France

Na Greenpeace Nederland is ook Greenpeace France in Parijs toe aan een nieuwe werkomgeving. Zij blijven in hun huidige pand, maar hebben vooral behoefte aan een frisse werkomgeving. Na onze ervaring in het pand op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord, gaan we ook in Parijs aan de slag met de pijlers duurzaamheid, hergebruik en identiteit.
We don't built yachts. We built Feadships.

We don't built yachts. We built Feadships.

De Voogt Naval Architects, de ontwerpers en engineers van Feadships superyachts hebben ons gevraagd om een passende werk en merkbeleving te ontwerpen.
ROC TOP

ROC TOP

Voor ROC TOP zijn we gevraagd een moodbook te ontwikkelen. ROC TOP is gehuisvest in Amsterdam en Almere op 12 verschillende locaties in 12 verschillende gebouwen. Het doel van het moodbook is om alle vestigingen de ROC TOP identiteit te geven.

Lees meer >

TNO

TNO

Het nieuwe hoofdkantoor van TNO Den Haag is in gebruik genomen. In New Babylon gelegen naast het CS van Den Haag waar gewerkt, gewoond en gewinkeld wordt zijn de uitgangspunten van TNO verwezenlijkt.

Lees meer >

Zuidbroek Notarissen

Zuidbroek Notarissen

Het kantoor voor Zuidbroek Notarissen is opgeleverd. Zuidbroek Notarissen is een notarieel nichekantoor met een focus op het ondernemingsrecht en (financieel) toezichtrecht.
De vraag was een werkomgeving te creëren die professioneel maar niet corporate/ zakelijk aanvoelde.

Lees meer >

Naturalis

Naturalis

Hollandse Nieuwe is gevraagd om een werkomgeving te ontwerpen die wetenschappers, museum medewerkers, de ondersteunende diensten en staf met elkaar verbind.

Beeld: Neutelings Riedijk Architects
Commvault

Commvault

Het nieuwe kantoor van Commvault is vol enthousiasme in gebruik genomen. De nieuwe werkplek is een inspirerend kantoor waar men met trots klanten kan ontvangen.

Lees meer >

Loods NDSM

Loods NDSM

De werkzaamheden op het NDSM terrein zijn afgerond. Het gebouw, een monumentale loods, is gerenoveerd waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Dat betekent: energie zuinig, veelvuldig hergebruik en een zorgvuldige afweging van materiaalkeuzes.

Lees meer >

TU Delft

TU Delft

Hollandse Nieuwe gaat aan de slag voor het Van Leeuwenhoek Laboratory (VLL) en The national centre for High Resolution Electron Microscopy (HREM) van de TU Delft.
De opgave betreft naast kantoren ook inspirerende labs waar o.a. onderzoek naar nanotechnologie wordt gedaan.
TU Twente

TU Twente

In samenwerking met Benthem Crouwel architecten heeft Hollandse Nieuwe een studie gemaakt naar de revitalisatie van de Technohal op de campus van de TU Twente.
Stadhuis Antwerpen

Stadhuis Antwerpen

Hollandse Nieuwe heeft in samenwerking met Wessel de Jonge Architecten, B. Van der Wee Architects, Climatic Design Consult, VK Engineering een studie gemaakt voor het stadhuis in Antwerpen (bouwjaar 1564). Het gebouw dat op de Unesco werelderfgoedlijst staat is in ons voorstel weer geopend voor de bewoners van de stad. De medewerkers van het stadhuis kunnen weer op een eigentijdse wijze aan het werk.

Lees meer >

Nieuwe huisvesting bedrijf in biotechnology

Nieuwe huisvesting
bedrijf in biotechnology

Hollandse Nieuwe heeft opdracht gekregen voor het ontwerpen van een passende en inspirerende inrichting voor de nieuwe huisvesting van een biotech bedrijf. Een werkomgeving die uitdrukking geeft aan het duurzame innovatieve karakter van dit beursgenoteerde bedrijf.

Lees meer >

Haagse Poort

Haagse Poort

Hollandse Nieuwe is gevraagd om een visie te ontwikkelen voor de begane grond en vergadercentra in de Haagse Poort. De oplossingen dragen bij aan een succesvolle transformatie van een single tenant naar een multi tenant situatie.

Lees meer >

VOPAK HQ Rotterdam

VOPAK HQ Rotterdam

Hollandse Nieuwe heeft het hoofdkantoor van VOPAK aan de Westerlaan in Rotterdam getransformeerd tot een bruisend ontmoetingscentrum en een inspirerende open werkomgeving.

Op de begane grond is een ontmoetingscentrum gecreëerd waar de medewerkers van VOPAK NL en VOPAK international, de directies en internationale gasten, elkaar ontmoeten om samen te werken en formeel en informeel overleg te voeren. NOORD projectmanagers heeft het overall projectmanagement gevoerd.

Lees meer >

LeasePlan Corporation

LeasePlan Corporation

Hollandse Nieuwe werkt aan de renovatie van het kantoorgebouw van LeasePlan Corporation, waar LeasePlan’s merk identiteit en design herkenbaar zijn in het interieur.
PPS RIVM

PPS RIVM

Volker Wessels en Facilicom hebben een PPS consortium gevormd voor de PPS RIVM/CBG. Hollandse Nieuwe heeft zich aangesloten voor (een deel van) het interieurontwerp.

Lees meer >

Ministerie van Infrastructuur en Milieu

Ministerie van
Infrastructuur en Milieu

De overheid verandert en haar huisvesting moet efficiënter en aantrekkelijker worden. In opmaat naar de transitie tot een rijkswerkplek worden op de locatie Koningskade en Plesmanweg ankerpunten geïntroduceerd. Ruimten die uitnodigen tot ontmoeten, samenwerken en overleggen.

Lees meer >

Station Gorinchem

Station Gorinchem

De metamorfose van Station Gorinchem is voltooid. ProRail in samenwerking met Bureau Spoorbouwmeester heeft het project Prettig Wachten geiniteerd. Dit project heeft de ambitie om met beperkte interventies, de verblijfskwaliteit van kleine en middelgrote stations te verbeteren. Hollandse Nieuwe is gevraagd om haar visie te geven op de stations van Gorinchem, Zwijndrecht en Rijswijk.

Publicatie Bureau Spoorbouwmeester >
Publicatie ArchitectuurNL over stations in Nederland >

Lees meer >

Philips Breitnertoren

Philips Breitnertoren

Het Philips Center in de Breitnertoren (24.000 m2) is onlangs opgeleverd. Een vergadercentrum is getransformeerd tot Grand Cafe en het auditorium is vervangen door een open werkgebied omzoomd met overlegkamers. De entreehal is veranderd in een spectaculaire en informatieve lobby waarin je Philips herkent. In de ‘Punt’ is een multifunctionele ruimte gerealiseerd voor product presentaties, workshops en congressen. In totaal zijn 21 verdiepingen aangepast.

Van de beursgenoteerde bedrijven staat Philips boven aan de lijst met zijn inspanning om via de eigen bedrijfsvoering klimaatverandering tegen te gaan.

Lees meer >

Rijkswaterstaat Den Bosch

Rijkswaterstaat Den Bosch

De "huiskamer" van Rijkswaterstaat is opgeleverd. Rijkswaterstaat moet doelmatiger omgaan met haar ruimtegebruik. In Den Bosch hebben ze één gebouw afgestoten. De gebruikers van deze vestiging zijn in een nieuw werkplek concept gehuisvest aan de Zuidwal te ’s-Hertogenbosch.

Lees meer >

EAA

EAA

We zijn toegetreden tot The European Architects Alliance, een consortium van architecten en designers. Hierdoor kunnen we onze internationale klanten, inhoudelijk en operationeel in heel Europa en daarbuiten ondersteunen. Voor meer informatie over beschikbare expertise en (lokale) kennis; www.eaa-eu.com

Lees meer >

Hollandse Nieuwe heeft jaarlijks een aantal stageplaatsen beschikbaar voor studenten interieurarchitectuur/ interieurontwerp aan de kunstacademie.

Lees meer >facebookinstagram


Papaverweg 48
1032 KJ Amsterdam
020 - 63 64 950
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.