hn02

vu 01


 Vrije Universiteit 

Om ruimte te creeeren op de campus is er besloten om de ondersteunende diensten en de Raad van Bestuur voor een periode (tien jaar) te huisvesten op Uilenstede, twee kilometer van de campus verwijderd. Het herhuisvestings traject is aangegrepen om van een traditionele manier van werken naar een nieuwe manier van werken te gaan. Daarin wordt "activiteit gerelateerd werken" geintroduceerd.
 
Aan ons de vraag om een ontwerp te maken die dit 'nieuwe werken' ondersteunt en angst voor verandering wegneemt. Het resultaat is een volledig open werkomgeving op een aantal ruimten voor de Raad van Bestuur na. Het restaurant en de pantry's hebben meerdere functies. Voor de VU is een speciaal ruimtenscheidend, akoestisch kastensysteem ontwikkeld. Het gebruik van graphics (door ZiLtd.) is een belangrijk middel om de verbondenheid met de doelgroep uit te drukken en voor medewerkers zichtbaar te maken.


TECHNISCHE DETAILS

Oplevering  juli '08
Netto  6.500 m2
Opdrachtgever  Universiteit Utrecht
Locatie  Amsterdam

Meer projecten

 


facebookinstagram


Papaverweg 48
1032 KJ Amsterdam
020 - 63 64 950
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.