hn02

garagevdtoekomst 01


 De Garage van de Toekomst 

De Garage van de Toekomst is een onderwijsleerbedrijf waar moderne techniek centraal staat en waar het imago van de auto branche een oppepper krijgt. Leerlingen leren vanuit de praktijk en worden begeleid door mensen uit het bedrijfsleven.
 
De Garage van de toekomst is ontstaan uit een samenwerking van het ROC Leiden, Bouwforce en het vmbo Da Vinci College en wordt ontwikkeld door Hollandse Nieuwe. Dit onderwijsleerbedrijf is een nabootsing van een bedrijfsmatige technische omgeving. Er wordt gewerkt voor echte klanten en er wordt gefactureerd voor de geleverde dienstverlening.
 
De ruimte is opgedeeld in een aantal functiegebieden, verschillend van kleur en verbonden door een op de vloer geschilderde ringweg vanwaar alle ruimten door de voertuigen bereikt kunnen worden: - Receptie /sales / expositie (370 m2), - Werkplaats elektrisch vervoer (228 m2) - Werkplaats klassiek / schone werkzaamheden (105 m2) - Werkplaats Klassiek / Vieze werkzaamheden(425 m2) - Practicum Meet & Regel (123 m2) De Garage van de Toekomst is een goed voorbeeld van hoe praktijk en leren geintegreerd kan worden (in een omgeving waar menig garagebedrijf jaloers op zou zijn).fb-zwart   facebook.com/hollandsenieuweinterieurarchitecten Papaverweg 48 / 1032 KJ Amsterdam / 020 - 63 64 950 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

fb-zwart   facebook.com/hollandsenieuweinterieurarchitecten
Papaverweg 48
1032 KJ Amsterdam
020 - 63 64 950
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.