hn02

upc 01


 UPC 

UPC heeft een nieuw duurzaam kantoor in Leeuwarden (Breeam excellent gecertificeerd) gebouwd. De architect van het gebouw is Paul de Ruiter.

Voor het interieur is een expertteam samengesteld bestaande uit Hollandse Nieuwe, Concern en Inside Outside, dat in nauwe samenwerking met UPC een vernieuwend interieurconcept heeft ontwikkeld.
Hollandse Nieuwe is hierbinnen verantwoordelijk voor het ontwerp van de callcenters en kantoorvloeren (515 werkplekken). Met een hoge duurzaamheids ambitie wil UPC met haar nieuw huisvesting de kwaliteit van de organisatie en de verbondenheid van haar medewerkers versterken.  
De werkzaamheden van een callcenter medewerker zijn niet licht, het verloop is groot.
De gedeelde overtuiging dat een duurzame omgeving leidt tot een verhoogde productiviteit, dat een gezonde medewerker zich langer verbind aan UPC, is leidend geweest. Transparantie, communicatie, helder en menselijk zijn daarbij kernwoorden. De door ons ontwikkelde oplossingen zijn gebaseerd op de principes van  het “nieuwe werken” en vertaald naar de specifieke activiteiten. Het interieur sluit aan op de Breeam systematiek of kan (zoveel mogelijk) de C2C toetst doorstaan.


TECHNISCHE DETAILS

Oplevering  maart '12
BREEAM  Excellent
Netto m2  7.812 m2
Opdrachtgever  UPC Nederland
Locatie  Leeuwarden

fb-zwart   facebook.com/hollandsenieuweinterieurarchitecten Papaverweg 48 / 1032 KJ Amsterdam / 020 - 63 64 950 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

fb-zwart   facebook.com/hollandsenieuweinterieurarchitecten
Papaverweg 48
1032 KJ Amsterdam
020 - 63 64 950
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.