hn02

hap 01


 Haagse Poort 

In de Haagse Poort dreigde leegstand. Hollandse Nieuwe is gevraagd om een visie te ontwikkelen voor de begane grond en vergadercentra in de Haagse Poort. De oplossingen dragen bij aan een succesvolle transformatie van een single tenant naar een multi tenant gebouw en een aantrekkelijke verhuurderspropositie.

De begane grond is een publieke zone geworden. De ontmoetingsplek waar medewerkers van verschillende bedrijven/huurders samenkomen en waar klanten ontvangen worden. Er zijn zones ontworpen die verschillende activiteiten ondersteunen. Aan de tafel kan je met je laptop zitten werken, je kunt ontspannen loungen aan de raamzijde, er is een bar waar kwalitatief hoogstaande producten geserveerd worden en er zijn verscheidene zitjes waar informeel overlegd, gewerkt kan worden met collega’s en/of bezoek. Een grote meetingroom achter de balies op de begane grond is geschikt voor conferenties en grote vergaderingen.


TECHNISCHE DETAILS

Oplevering  2014
Opdrachtgever  Haagse Poort
Locatie  Den Haag

fb-zwart   facebook.com/hollandsenieuweinterieurarchitecten Papaverweg 48 / 1032 KJ Amsterdam / 020 - 63 64 950 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

fb-zwart   facebook.com/hollandsenieuweinterieurarchitecten
Papaverweg 48
1032 KJ Amsterdam
020 - 63 64 950
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.